Thuis

Optic River Communication Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Optic River Communication Ltd., sinds 2010 is een moderne High-tech onderneming belast met R&D, productie, marketing van de vezel de optische kabelassemblage, component voor de optische zendontvanger van het super-snelheidstarief onderling verbindt; en het leveren van de vezeloptische oplossingen.

 

Als productie-georiënteerd bedrijf, tegen het jaar van 2019, heeft de ORKA de schaal, op basis van zijn Shenzhen-hoofdkwartier uitgebreid, met een nieuwe fabriek 4500㎡ die in Hebi-Stad, Henan-Provincie wordt gevestigd. Het gebied 3500㎡ in Shenzhen loopt als onderzoekend & op de markt brengend centrum, en draagt de productie van de producten met hoge toegevoegde waarde. 

 

Sinds 2018, is de Optische Riviermededeling één van de commerciële afdelingen van Shijia-Fotonentechnologie geworden. Deze strategische beslissing van beide partijen betekent een efficiënte toewijzing van de middelen van de industrie. 

De Shijiafotonen, een leider van PLC photonic spaanders en optoelectronic apparaten en zijn andere ondergeschikte commerciële afdelingen, zoals vezel optische kabel, materiaal, verstrekt de materialen met de hoogste kosten van de prestatiesproductie. Ondertussen, ORKAoverzicht waarborgt de productie de beste kwaliteit van de producten.

 

De ORKA bevestigt het „kwaliteit eerst, efficiënt beheer, de oprechte dienst“ doel. 

Elke productieafdeling is uitgerust met de meest geavanceerde productie van de industrie en het testen apparaten, evenals de goedgetrainde personeels. En het gehele bedrijf hangt strikt het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem aan. Bovendien zijn er 24/7 het online ervaren techniek en verkoop/naverkoopteam dienen voor partnershuis en in het buitenland.

China Optic River Communication Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Bedrijf Historische Gebeurtenis

 

China Optic River Communication Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Organisatorische Structuur

China Optic River Communication Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Menselijke het Middelstructuur van het Shenzhenhoofdkwartier tegen het jaar van 2019

China Optic River Communication Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

ORKA als Commerciële van de de Kabelconnectiviteit van FO Afdeling van SHIJIA-FOTONEN 

China Optic River Communication Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Verkoper

Merken : ORC/OEM

Aantal werknemers : 180~230

Jaarlijkse omzet : 900 Million-1,000 Million

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Optic River Communication Ltd Certificaten China Optic River Communication Ltd Certificaten China Optic River Communication Ltd Certificaten